Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Στο ψηφοδέλτιο του "Πάμε Αλλιώς".








Το ψηφοδέλτιο 2014 του «Πάμε Αλλιώς», ενισχύεται με τους:
Ηλία Κρούπη δημοτικό σύμβουλο,
Παναγιώτη Αντωνόπουλο  πρ. Δημοτικό σύμβουλο ,
Προκόπη Φωτεινόπουλο συντονιστή -υπεύθυνο επικοινωνίας της κίνησης
Παναγιώτη Τουρλάκη  β΄ συντονιστή (οργ),
Χρήστο Ηλιάδη  δικηγόρο
Νίκο Δουλάμη οδοντίατρο
(και οι δυο ανήκουν στον ιδρυτικό πυρήνα της 16χρονης πόλης). 

Στο ψηφοδέλτιο επίσης συμμετέχουν οι :

Γιώργος Αρβανίτης, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Πασσάς, (που το 2010 ήταν στο ψηφοδέλτιο της 16χρονης πόλης και είναι πλέον και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. ) Επίσης, με πρόταση της 16χρονης πόλης, στο ψηφοδέλτιο του 2014 συμμετέχουν οι Βασίλης Χαλδαιάκης, και Μαίρη Δρακοπούλου



Η πόλη μας έφτασε σε ένα σημείο που δεν αντέχει άλλο!

Η φτώχεια και η ανέχεια εμφανίζουν ορατά αποτελέσματα και σημαδεύουν αρνητικά τη ζωή των πολιτών και την εικόνα της κάθε γειτονιάς.
Άνθρωποι γύρω μας, χωρίς βασικά αγαθά, χωρίς φάρμακο, αντιμετωπίζουν την απάθεια ή την ανεπάρκεια απαντήσεων και δεν βρίσκουν βοήθεια από πουθενά.
Βουλιάζει ο τζίρος του μεγάλου εμπορικού κέντρου.
Δημόσιοι χώροι  εγκαταλείπονται στην τύχη τους,  υποβαθμίζεται το περιβάλλον, χειροτερεύει κάθε μέρα η ποιότητα ζωής.  
Δεν υπάρχει χώρος για τον πολιτισμό, παρά μόνο όταν αφορά τη δημιουργία «βιτρίνας».
Οι πολίτες της πόλης, δεν έχουν που να ακουμπήσουν, η δημοτική αρχή είναι στην ουσία αποξενωμένη από το πραγματικό καθημερινό τους πρόβλημα, οι τοπικοί παράγοντες που χρόνια διαχειρίστηκαν τα πράγματα δείχνουν κουρασμένοι.
Είναι αυτοί, οι κουρασμένοι παράγοντες, που στοιχημάτιζαν (από το 2007) ότι η «16χρονη πόλη» θα διαλυθεί στα πρώτα της βήματα.
Όμως, η «16χρονη πόλη», δεν υπήρξε άθροισμα στελεχών ούτε ένωση συμφερόντων, από αυτές που χρόνια ταλαιπώρησαν την πόλη μας. Είναι μια καθαρή ανιδιοτελής πρωτοβουλία, δημιούργημα της αυτό-οργάνωσης των πολιτών.

Είμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ!
Νιώθουμε για μια ακόμα φορά ότι κάνουμε το σωστό.

·               Το «Πάμε Αλλιώς», είναι η δύναμη στην πόλη που μπορεί να ανανεώσει το γερασμένο και συμβιβασμένο σύστημα διοίκησης.
·               Το «Πάμε Αλλιώς» είναι η δύναμη στην πόλη που μπορεί να επαναφέρει την αξία της αλληλεγγύης της αξιοπρέπειας και να δώσει νόημα στη συμμετοχή των πολιτών.
·               Το «Πάμε Αλλιώς» είναι η μόνη δύναμη που πετυχαίνει στην εποχή της μεγάλης κρίσης και του μνημονίου να διατηρεί και να συνδέει με την υπόθεση της ανατροπής, το όνειρο για μια άλλη πόλη, έναν Κορυδαλλό με πολλούς χαρακτήρες, φιλικό σε όλους τους δημότες του, στα παιδιά, τη νεολαία και τα ΑΜΕΑ.
·               Ανεξάρτητα από δευτερεύουσες διαφορές, καλούμε όλους τους δημοκράτες, να συσπειρωθούν στο “Πάμε Αλλιώς”, στο πλαίσιο της ανάγκης για Αλλαγή στην Πόλη – Ανατροπή παντού.
·               H Καίτη Κυλάκου,  με  την  έντιμη προσωπικότητα της, την ανήσυχη και δημιουργική παρουσία της, αποτελεί μια πρόσθετη εγγύηση της συνέχειας.
Συνεχίζουμε, προχωρούμε ΜΑΖΙ, όλες οι ζωντανές και ριζοσπαστικές δυνάμεις στην πόλη μας!!
Διατηρούμε την απόλυτη πεποίθηση της νίκης.   
Τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων του "Πάμε Αλλιώς" αναρτήθηκαν εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ